Cautare

2531 de rezultate pentru "suferintele oamenilor de geniu dostoievski" (2.80 secunde)
Banca Nationala a Romaniei (BNR) va elimina din aceasta saptamana conditiile impuse agentilor economici la cumpararea de valuta, se arata intr-un comunicat al institutiei.
Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania (AOAR) identifica opt programe prioritare pentru dezvoltarea Romaniei. Astfel, AOAR considera necesara realizarea unui program national de lucrari de infrastructura, sustinerea productiei interne, reducerea dependentei de importuri energetice si o politica monetar-financiara stabila si coerenta.
Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania (AOAR) cere Executivului anuntarea publica a lucrarilor de anvergura, cu minimum 6 luni inainte de lansarea lor.
Conform traditiei, in fiecare toamna, cazanele de tuica sunt scoase de prin poduri, debarale sau beciuri si fiecare gospodar se pune pe treaba pentru a obtine traditionala tuica dupa retetele bine cunoscute.
Reprezentantii oamenilor de afaceri considera ca scutirea de impozit a profitului reinvestit va determina cresterea volumului investitiilor firmelor private, in dezvoltare si modernizare, atat in sectorul productiv, cat si in cel comercial, potrivit unui comunicat al Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania (AOAR), preluat de Mediafax.
Orasele doljene mici au mai multe facilitati pentru investitori decat Craiova, unde nu mai exista terenuri disponibile racordate la utilitati sau o politica proprie de atragere a oamenilor de afaceri.
Sunt muncitori si, la fel ca americanii, considera ca munca face viata mai buna“.Aflat într-un turneu de promovare a României în Statele Unite, ambasadorul SUA în România le-a spus oamenilor de afaceri din Atlanta ca tara noastra are una dintre cele mai atractive si dinamice piete din Europa.
Prognozele au fost exprimate in cadrul unui focus grup online la care au participat majoritatea membrilor Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania (AOAR). Astfel, in ceea ce priveste cresterea economica in acest an, majoritatea afacerilor previzioneaza o evolutie de 0,5-1%, insa exista si estimari de crestere de 2%.
'Fireste, exista si exemplare normale, din punct de vedere fizic, printre ei. Ceea ce ii uneste pe toti, insa, este dorinta si placerea de a face prapad in jurul lor, printre oameni.
In data de 1 decembrie se lanseaza un nou proiect romanesc, ce poarta numele de City Vision Magazine, o publicatie de lifestyle si business cu un capital 100% romanesc, pe care o puteti gasi in principalele puncte de distributie din Bucuresti si din tara.
se estimeaza ca in aproximativ 20-30 de ani computerele vor depasi puterea de calcul a creierului uman, care este de ordinul a 10^14 operatiunii pe secunda.
Ordinul Militar de Romania a conferit Prof.Univ.Dr. Benone Pusca, Presedintele acestei universitati, demnitatea de Membru de Onoare in Grad de Comandor, ca expresie a recunoasterii contributiei Domniei Sale la emanciparea Natiunii. Intre prioritatile Ordinului Militar de Romania, un loc important il ocupa grija fata de valorile nationale.
Interviu realizat de Octavian Curpas (Phoenix, Arizona) (Continuare) - Am remarcat ca in poemele tale se observa pregnant o anumita inclinatie spre plasticitate, spre elementul pictural.
Astazi e ziua ta, Sorin Oprescu Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu implineste astazi 63 de ani.
Ne-a vrajit cu o versiune originala a celebrei Bohemian Rhapsody - Queen, apoi toate cele patru scaune de la Vocea Romaniei s-au intors, iar antrenorii s-au batut pentru ea. ... Acum, la final de an, Luciana Raducanu a.k.a.
Oamenii de stiinta de la Centrul de cercetare al experientelor extracorporale din Los Angeles au efectuat un studiu asupra oamenilor care ar putea avea intalniri cu OZN-uri si cu extraterestri in timpul noptii, pentru a dovedi daca acestea sunt reale sau doar un produs al imaginatiei noastre.
(Autor :GEORGE CUSNARENCU) Predictii despre viitor se tot fac in ultimii 50 de ani, cam de cand munca cercetatorilor s-a tabloidizat, adica a devenit tot mai vizibila in media mondiale.
Era insa un particolar semn fizic care ii distingea de oameni: ei aveau la maini si la picioare sase degete in loc de cinci. ... I-au invatat care este pamantul bun pentru semanat , cum sa adune radacini si bulbi buni de mancat, sa traiasca in bordeie si sa gateasca mancare.
Este vorba de nevoia de a finanta autoritatile locale, de a le aloca bani pentru proiectele care trebuie sa rezolve problemele importante ale oamenilor care traiesc in aceste comunitati.
chirurg urolog si neurobiolog, absolvent de Sciences Po, HEC si ENA, fondator al Doctissimo si autor al eseului "Moartea Mortii". ... Nu am spus ca ar fi cineva de varsta mea, sau ca acest lucru este posibil, cu tehnologiile actuale.
google-analytics.com